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ADVERTISING IN THE SCHOOLS 
 
 
School facilities and staff shall not be used to advertise or otherwise promote any commercial or political 
activity.  School facilities and staff may be used to advertise or otherwise promote activities unrelated to 
school which are neither commercial nor political only in accordance with the terms of this Policy. 
 
With the advance approval of the Superintendent of Schools or his/her designee, information concerning 
activities, events, programs, and other opportunities of interest to children, their families, and/or staff in 
the District community may be distributed to students in district schools, provided that the activity, event, 
program, or opportunity is conducted or sponsored by an agency of federal, state, or local government, or 
by a not-for-profit corporation, or by an unincorporated association not organized or operating for 
commercial gain. 
 
The agency or organization seeking to distribute information to students in district schools must provide 
sufficient copies of the informational document; the District will not make copies for this purpose.  The 
documents must clearly include a disclaimer (example – “Cobleskill-Richmondville Central School has 
been asked to distribute this flyer in an effort to make the community aware of this event.  The District is 
not promoting or sponsoring this activity.”) 
 
The Superintendent of Schools is directed to develop and implement guidelines for the submission, 
approval, and distribution of information in accordance with this policy. 
 
Ref. C-R Policy 1222 – Relations with Booster Organizations 
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